Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η ΕΛΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!


Συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έναντι αντιτίμου, έξωθεν κέντρων διασκεδάσεως

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, βραδινές ώρες της 2-3/4/2016, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στο Ν. Ψυχικό, στο Χαλάνδρι, στη Ν. Σμύρνη και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δεκατεσσάρων (14) συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι εννέα (9) εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι πέντε (5) ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΑΣ


ΣΧΟΛΙΟ: Για  να δούμε τώρα τι ποινές θα επιβάλλει ο "οικείος ΟΤΑ" στα νυχτομάγαζα που υπέδειξε η ΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου