Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ



Σαν βόμβα έσκασε στην τοπική κοινωνία εχθές η καθιερωμένη ενημέρωση των 18.00, όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε στην δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία για την πορεία της πανδημίας ανά δήμο.

Και ακούσαμε ότι ο Δήμος Χαλανδρίου είναι μέσα στους εφτά δήμους με το πιο έντονο επιδημιολογικό πρόβλημα στην Ελλάδα.

"Από αυτούς του δήμους επτά και συγκεκριμένα η Κηφισιά, η Καστοριά, η Φιλοθέη-Ψυχικό, το Χαλάνδρι, η Ξάνθη και η Νέα Ιωνία Αττικής παρουσιάζουν έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον λόγω ιδιομορφίας της τοπικής διασποράς και τον αριθμό των κρουσμάτων με τον συνολικό αριθμό πληθυσμού του δήμου." είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς 

Και καλά για Καστοριά, Ξάνθη και Κηφισιά το ξέραμε, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, είχαν ακουστεί αρκετά όλες αυτές τις μέρες του εγκλεισμού.

Για το Χαλάνδρι, τον δήμο Ψυχικού και τη Νέα Ιωνία όμως δεν είχε ακουστεί ή γραφτεί λέξη.

Ούτε μία φορά - όλες αυτές τις μέρες - δεν ακούσαμε ΕΝΑΝ αρμόδιο να πει υπάρχει θέμα. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που - για να λέμε και .... του αστυνομικού το δίκιο - βγήκε και ανακοίνωσε το κρούσμα στο ΑΤ Χαλανδρίου.

Ακούσατε οτιδήποτε άλλο από κανέναν;

Από την κυβέρνηση, τον δήμο (διοίκηση, αντιπολίτευση), τοπικά ιατρεία .... οποιονδήποτε ;

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.

Αυτό είναι το πρόβλημα θα πεις αν είσαι εκ των φανατικών υποστηρικτών της ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της κυβέρνησης και της διοίκησης του δήμου.
"Η πλήρης  ενημέρωση ή ..... η υγεία και η προστασία της προηγείται;", θα πεις εσύ ο μωρός μανιχαϊστής και ο ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΤΗΣ εξουσιαστής. 

Και δεν θα περάσει από το μυαλουδάκι του κρυφοφασίστα ή σταλίνα που πιστευει ότι Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι τοξικός παράγων, ότι τέθηκε και είναι ακόμα  σε μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία των πολιτών από την ΑΓΝΟΙΑ ότι ζουν σε έναν δήμο που επίσημα χαρακτηρίζεται δήμος με " έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον λόγω ιδιομορφίας της τοπικής διασποράς και τον αριθμό των κρουσμάτων με τον συνολικό αριθμό πληθυσμού".
Αν είναι έτσι τότε όποιος σου πει ότι νοιάζεται για την υγεία σου όταν σου δίνει εντολή ή σου βάζει πρόστιμο πρέπει να .... αξιολογείται αναλόγως, (για να το θέσω .... political correct και δεν γράψω νταβιέικα για τι είναι).

Τις πταίει τώρα για το θέμα;

Αυτό απασχολεί από εχθές τους εξουσιαστές και τον λόχο των φρουρών του στέμματος της πόλεως. 

Δείχνουν τους υπεύθυνους. 
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ που είναι έξω καρδιά στο Χαλάνδρι είπε ο ΠΡΩΤΟΣ ....... Το πρώτο βιολί ....

Εμείς πάντως ακόμα δεν ξέρουμε γιατί η πόλη μας, οι δημότες μας "έχουν έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον". Πρέπει να μάθουμε και ΡΩΤΑΜΕ:
  • Μη φταίει ο Χαρδαλιάς που ενέταξε τον δήμο μας στους προβληματικούς διότι είναι υπονομευτής της διοικήσεως του δήμου; Μην είναι ψέμματα αυτά που είπε επίσημα Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ;
  • Μην φταίει ότι οι Χαλανδραίοι έκαναν περισσότερα τεστ από τους δημότες άλλων δήμων διότι είναι πλούσιοι (και άρα μπορεί κάλλιστα  ο δήμος να τους φορολογήσει και άλλο και να τους βάλει και άλλα πρόστιμα; Λεφτά υπάρχουν στον .... άλλο κόσμο - τον δικό μας τον έχουμε βολέψει να ΄ούμε?)
  • Μήπως ΞΕΡΑΝΕ κάποιοι  για κρούσματα και τα κρύβανε για να μην χαλάσει το SUCCES STORY τους και βγάζανε δελτία τύπου με την ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  •  Μήπως η τοπική ιδιαιτερότητα στην οποία αναφέρθηκε ο Χαρδαλιάς  είναι .... ο καταυλισμός; Έχουμε κρούσματα εκεί; Αν δεν έχουμε να το πούμε για να μην εργαλειοποιηθούν πάλι οι τσιγγάνοι. Αλλά αν έχουμε μην το κρύψουμε γιατί .... έχουμε ήδη εργαλοιοποιήσει του τσιγγάνους και δεν πρέπει να χαλάσει η φτιάξη.
  • Φταίει η κυβέρνση; ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΕΙ! Διότι έπρεπε να ξέρουμε ΝΩΡΙΤΕΡΑ ότι ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ. Τι μας το ξεφούρνισε εχθές ο Χαρδαλιάς πριν ξαμολυθούμε χωρίς SMS?
  • Φταίει ο δήμος; (φτου κακά θα το πω και θα φάμε bulling τώρα) Στατιστικώς - με αριθμητική και στατιστική ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
Δηλαδή αν δεν φταίει η κυβέρνηση και ο δήμος γιατί ξαφνικά έσκασε ένα τέτοιο θέμα ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ????
Α ξέχασα .... ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ....
Οι Χαλανδραίοι .....
  • Ο ΝΤΑΒΙΑΣ που διασπείρει αρρώστιες από την Πλατεία φταίει;
ΦΤΑΙΕΙ  ΑΥΤΟΣ! ΦΤΑΙΕΙ! Όχι να τον αφήσουμε απόξω!
Βεβαίως και φταίει. Όταν θα κάνουμε ταμείο θα πούμε που και πόσο φταίει.

Άλλος επικεφαλης  παράταξης του δήμου, άλλος αιρετός μπορεί να φταίει;

Ο Κουράσης φταίει;
Ο Κουράσης και οι δικοί του αλλά και ο Μάνος Κρανίδης  δεν μπορεί να φταίνε διότι δεν έχουν πει κιχ εδώ και δύο μήνες, οπότε απαλλάσσονται δια της αδρανείας τους και της σιωπής τους κάθε ευθύνης στα φανερά. Αυτοί είναι παράγοντες ευθύνης  .... κάθε τέσσερα χρόνια.
Στο ενδιάμεσο εκείνοι ΟΛΟΙΜΑΖΟΙ ψηφίζουν στην ΟΕ τις αναθέσεις. Μην τους ενοχλείται. ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, δεν πρόλαβαν να ασχοληθούν με την πανδημία.

Άρα δεν φταίνε ποτέ και για τίποτα. ΕΙΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ! Και ως γνωστόν ο δεξιός δεν φταέι ποτε.

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΑ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Μην τολμήσει κανείς και κατηγορήσει τον Δήμαρχο.
Ούτε καν να υπονοήσει ότι μπορεί να φταίει για το παραμικρό ο δήμαρχος.

Εδώ μαζεύει τα σκουπίδια - σου λέει - ο Μπαμπουϊνος.

Θα φταίει ή θα υπονοήσει κανείς κακόπιστος, αχάριστος, εμπαθής ότι μπορεί να φταίει στο ελάχιστο ο δήμαρχος που ο δήμος του ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;

Θα μου πεις .... έλα μωρα ο Χαρδαλιάς το είπε, για κομματικούς λόγους το είπε.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ:

ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΕΙΑ, ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
Αν δεν κάνει μήνυση στον Χαρδαλιά φταίει.
Ε?
Αν είπε τέτοιο ψέμμα ....
Δεν πρέπει?

Κατάλαβες ΜΠΜΠΟΥΪΝΟ -ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΕ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ που βγήκες εχθές και έγραψες όλες αυτές τις βλακείες στο φατσομπούκι ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
 

Α - ΝΟΗΤΕ!

ΥΓ: Θα ερευνήσουμε το θέμα σε βάθος και θα μάθουμε - ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ - τι είναι αυτό που καθιστά το Χαλάνδρι "δήμο με έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον" και θα επανέλθουμε.


Α.Ν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου