Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Δεν δεσμεύει τα μέλη του το νεοσύστατο κόμμα του κυρίου Κουβέλη για τις δημοτιές εκλογές στο Χαλάνδρι. Η απόφαση για "κατά συνείδηση" κίνηση των στελεχών του κόμματος ελήφθη οριστικά εχθές, σύμφωνα με πολύ πρωινές πληροφορίες μας, μετά από έντονο προβληματισμό.

Η απόφαση αυτή είναι πλήγμα για την υποψηφιότητα του Στάθη Ανδρεόπουλου που ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ περίμενε να υλοποιηθεί και στην πόλη μας η συμμαχία της Αθήνας (ΠΑΣΟΚ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΔΗΑΡΙ) αλλά τελικά έμεινε μόνο με το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος.

Ο σμπίρος μας στην ΔΗΑΡΙ μας είπε ότι ΚΑΝΕΝΑ μέλος του κόμματος δεν επιθυμούσε να εκτεθεί με το ψηφοδέλτιο του κου Ανδρεόπουλου. (Αν είναι ακριβές το "κανένα" κάποιοι θα πρέπει να προβληματιστοιύν".

Θυμίζουμε ότι και οι Οικολόγοι στο Χαλάνδρι "έφυγαν" από την γραμμή συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και  στηρίζουν την Αντίσταση του Σίμου Ρούσσου ενώ είναι γνωστό στους παρεικούντες, ότι οι προσωπικές σχέσεις του Κώστα Παττακού με σειρά στελεχών της ΔΗΑΡΙ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του "κατά συνείδηση" και είναι βέβαιο ότι ο πρ. Δήμαρχος θα είναι ο οφελημένος από αυτή. Μίκρότερα κέρδη θα προκύψουν τόσο για το Νίκο Πανταζή, τον Σίμο Ρούσσο (με πρώην συντρόφια στον ΣΥΝ)  όσο και για την κα Καρατζά αφού πλέον ρόλο θα παίξουν οι προσωπικές σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου