Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ! ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ: ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΤΟ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΘΕΡΙΕΥΕΙ! ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΚΑΕΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ! ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΞΕΡΟΥΝ ....

Αγαπητή εφημερίδα. Κατ' αρχήν, συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας στο χώρο της ενημέρωσης. Υβριστικά σχόλια όπως το προηγούμενο από ανώνυμο "συγγραφέα", έχω την εντύπωση ότι, υποτιμούν τη νοημοσύνη του αναγνώστη της επιτυχημένης σελίδας σας, αλλά και υποβιβάζουν το επίπεδο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της πόλης μας σε αυτό (το επίπεδο) του γράφοντος (του παραπάνω σχολίου). Άλλωστε, "καλοθελητές" κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους (κοινώς...ΚΟΤΕΣ -εφόσον υβρίζουν), υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο εμείς θα τους αφήσουμε να αλωνίζουν και να σπιλώνουν ανθρώπους και υπολήψεις. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, για την "πρΟΤΑση".

1 σχόλιο: