Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Η ντροπή, ντροπή δεν έχει και χαρά στον που την έχει...

Επανειλημμένα έχουμε αναφέρει ότι ο κ. Ζαφειρόπουλος αντιμετωπίζει το δήμο σαν φέουδό του. Έτσι αδυνατεί να αντιληφθεί ότι εκ του θεσμικού του ρόλου, οφείλει να είναι δήμαρχος όλων των Χαλανδραίων και να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του δήμου για την προσωπική του προβολή.
Επίσης επανειλημμένα, έχουμε αναφερθεί στα απίθανα δελτία τύπου που παίρνουμε κατά καιρούς από το γραφείο τύπου του δήμου.

Σήμερα έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε και τα δύο προηγούμενα, σε μία και μοναδική εκδοχή.

Ο λόγος για το δελτίο τύπου της 30/9/10 με την υπογραφή του δήμου Χαλανδρίου, όπου μας ενημερώνει ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κικίλιας επισκέπτεται το Χαλάνδρι.

Ο δήμος Χαλανδρίου λοιπόν, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης, ότι ο κ. Κικίλιας συνοδεύτηκε από τον υποψήφιο Αντιπερειφεριάρχη κ Ζαφειρόπουλο, τον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας στο Χαλάνδρι κ. Κουράση καθώς και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ Ασημακόπουλο.

Μέχρις εδώ καλά. Θα μπορούσε ο δήμος Χαλανδρίου να εκδίδει δελτία τύπου που να αφορούν όλους τους υποψήφιους περιφερειάρχες ή τις περιοδείες όλων των υποψηφίων δημάρχων της πόλης. Κάτι βέβαια που δεν γίνεται.

Όμως ο δήμος Χαλανδρίου - και επαναλαμβάνουμε ο δήμος Χαλανδρίου- και όχι το γραφείο τύπου του κ Ζαφειρόπουλου ή του κ. Κικίλια ή της Νέας Δημοκρατίας ή οποιουδήποτε άλλου, φροντίζει επίσης να μας ενημερώσει, πάντα με γλαφυρό ύφος, ότι «αφουγκράστηκαν τους προβληματισμούς και τις ανάγκες» των καταστηματαρχών «αλλά και τα όνειρά τους για ένα λαμπρό μέλλον».

Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία ότι το λαμπρό μέλλον δεν πρόκειται να έρθει εάν δεν ψηφιστούν οι προαναφερόμενοι, υπάρχει και το κατάλληλο συμπέρασμα:

«Τόσο ο κ. Κικίλιας, όσο και ο κ. Ζαφειρόπουλος έμειναν ικανοποιημένοι από την σύντομη βόλτα τους μιας και ο κόσμος έδειξε έτοιμος να στηρίξει τους νέους, φιλόδοξους και οραματιστές πολιτικούς, που έχουν αποδείξει πολλάκις την αξία τους στον αυτοδιοικητικό στίβο.»

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε. Οι φιλοδοξίες και τα οράματα, κάποτε πρέπει να έχουν και όρια

Τετάρτη 6/10/2010,

αντιΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου

ΥΓ.Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ντροπής:

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210 6860730, 210 6860740
www.halandri.gr

email: press@halandri.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Χαλάνδρι, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Χαλανδρίου και υποψήφιο Αντιπερειφερειάρχη Βόρειας Αθήνας κ. Γρηγόρη Επαμ. Ζαφειρόπουλο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κουράση, καθώς και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο κ. Κικίλιας ξεναγήθηκε στο εμπορικό-ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς της τοπικής κοινωνίας, αλλά και απλούς πολίτες της πόλης, αφουγκραζόμενος τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους, αλλά και τα όνειρά τους για ένα λαμπρό μέλλον.

Τόσο ό κ. Κικίλιας, όσο και ο κ. Ζαφειρόπουλος έμειναν ικανοποιημένοι από την σύντομη βόλτα τους μιας και ο κόσμος έδειξε έτοιμος να στηρίξει τους νέους, φιλόδοξους και οραματιστές πολιτικούς, που έχουν αποδείξει πολλάκις την αξία τους στον αυτοδιοικητικό στίβο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου