Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Παιδαγωγική με τον Μεταξά και το γενικό επιτελείο στρατού στους παιδικούς σταθμούς του Χαλανδρίου.




Νέες, προχωρημένες μεθόδους παιδαγωγικής αποφάσισε να εφαρμόσει η διοίκηση των παιδικών σταθμών του δήμου Χαλανδρίου. Με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου αναρτήθηκαν στον Ζ΄ και στον Θ΄παιδικούς σταθμούς δαφνοστεφανωμένες (!!) φωτογραφίες του δικτάτορα Ι.Μεταξά με τον αντίστοιχο σχολιασμό.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το γενικό επιτελείο στρατού, στην βοήθεια του οποίου προσέφυγαν οι διοικούντες τους παιδικούς σταθμούς. Δεν γνωρίζουμε ποιος διεστραμμένος εγκέφαλος αποφάσισε ότι αυτό που λείπει από τα 2-3,5 ετών βρέφη, που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς είναι η αλήστου μνήμης Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση (ΕΗΔ). Πολύ περισσότερο όταν αυτό συμβαίνει στο χώρο του ιδρύματος Κουρτέση που έγινε πρόσφατα γνωστός στο πανελλήνιο από το ξεχασμένο σε σχολική αίθουσα ποντικοφάρμακο. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν στα επόμενα μαθήματα της ΕΗΔ περιλαμβάνονται εκθέσεις φωτογραφιών από τα εγκλήματα των ΕΑΜοβούλγαρων, την νίκη επί των κομμουνιστοσυμμοριτών, τον Μελιγαλά και ότι άλλο διαθέτει το πλούσιο αρχείο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ίσως βέβαια το γνωρίζει ο γνωστός, απόστρατος αξιωματικός, αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος των παιδικών σταθμών, που από ότι φαίνεται ,συνεχίζει να τους διοικεί...

 
Χαλάνδρι,26/10/2010.


ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες Του Χαλανδρίου,www.stasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου