Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ προετοιμασία που είχε κάνει ο κ. πρωθυπουργός με τις προσευχές στο Άγιο Όρος, με τον Πάπα και με τον αγιασμό, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν απέδωσαν επίσης η επίσκεψη εξαδέλφου στο Ιράν, η γραφικότητα του Φλαμπουράρη, τα σεμινάρια του Βαρουφάκη, οι κομπορρημοσύνες του Λαφαζάνη, οι μαγκιές Καμμένου κλπ.

 Η δέσμευση των αποθεματικών από παντού, επίσης έχει πολύ περιορισμένη απόδοση, καθώς αυτά είναι δανεικά και όχι αγύριστα.

Οπότε ο κ. πρωθυπουργός συνοδεία του υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη ανέβηκε στην Πεντέλη για να χρησιμοποιήσει παλιές, δοκιμασμένες μεθόδους σωτηρίας της Ελληνικής οικονομίας.

ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015Η πρώτη βροχή από «πεφταστέρια» της άνοιξης, οι Λυρίδες, εμφανίστηκαν ήδη στον ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, όπου ανήκει και η Ελλάδα. Οι πτώσεις των συγκεκριμένων διαττόντων αστέρων θα αποκορυφωθούν το βράδυ της Τετάρτης 22 Απριλίου και τα χαράματα της Πέμπτης 23 Απριλίου, ενώ θα είναι ορατές έως τις 25 του μηνός – εφόσον ο καιρός επιτρέψει τις νυχτερινές παρατηρήσεις.

ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΥΧΗ  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ

Γιώργος Γ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *