Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Ανοιχτή Προφορική Μειοδοτική Δημοπρασία για τη μίσθωση 20 κατοικιών για την υλοποίηση του Σχεδίου «Στέγαση, σίτιση και κοινωνική φροντίδα για πολίτες των Δήμων Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ηρακλείου Αττικής και Χαλανδρίου», στα πλαίσια του Προγράμματος«Στέγαση και Επανένταξη»

Στα πλαίσια του διαδημοτικού προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» τεσσάρων (4) γειτονικών δήμων της Αττικής - των Δήμων Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και Ηρακλείου – ο Δήμος Χαλανδρίου προχωράει (μέσω του Δήμου Ν. Ιωνίας που είναι ο δικαιούχος του Προγράμματος) στην Ανοιχτή Προφορική Μειοδοτική Δημοπρασία για τη μίσθωση τριών (3) διαμερισμάτων ενός (1) δωματίου (γκαρσονιέρες), εντός των ορίων του Δήμου Χαλανδρίου για την υλοποίηση του Σχεδίου «Στέγαση, σίτιση και κοινωνική φροντίδα».

Πληροφορίες και οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής θα δίνονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Νέας Ιωνίας όλες τις εργάσιμες ημέρες & ώρες μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας λήξης κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής (12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ.). (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132000459, 2132000451).

Διαβάστε εδώ σε μορφή pdf την ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ του Δημάρχου Νέας Ιωνίας που αφορά και στους τέσσερεις (4) Δήμους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις