Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΔΝΑ


 

 Ο εκπρόσωπος της προηγούμενης διοίκησης του ΕΔΣΝΑ, στη μη απάντησή του (29/9) σχετικά την έρευνα που ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) σχετικά την πρόκληση αδικαιολόγητα υψηλών τόκων υπερημερίας σε βάρος της περιουσίας του, περί πολλών τυρβάζει πλην όμως δεν λέει τίποτε ουσιαστικό επί του συγκεκριμένου.

Δεν λέει δηλαδή τίποτε περί της πρόκλησης ζημίας ύψους 9.000.000 ευρώ σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, σε βάρος των πολιτών.

Ο εκπρόσωπος της προηγούμενης διοίκησης του ΕΔΣΝΑ δεν λέει τίποτε για το πώς σε περίοδο που το κάθε ευρώ μετράει, η πρώην διοίκηση του ΕΔΣΝΑ επέτρεψε την πρόκληση ζημιάς σε βάρος του 9.000.000 ευρώ.

Δεν απαντά στο πώς και το γιατί δεν πληρώνονταν τα Χρηματικά Εντάλματα στις κοινοπραξίες.

Δεν απαντά στο πώς ένα Χρηματικό Ένταλμα καθυστέρησε 473 ημέρες!

Δεν απαντά στο γιατί, εφόσον όπως ο ίδιος παραδέχεται ήταν πλεονασματικός ο ΕΔΣΝΑ, οι υπηρεσίες του δεν ανταποκρινόταν στις υποχρεώσεις του έναντι των κοινοπραξιών.

Δεν διαψεύδει το γεγονός της τοκοφορίας.

Το μόνο που κάνει είναι να επιχειρεί να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις προκειμένου να συσκοτίσει την πραγματικότητα και τη ζημία τόσων εκατομμυρίων σε βάρος των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με αφορμή (μια ακόμη) Πενταμερή για την “επίλυσή” του Κυπριακού

 Οποιαδήποτε «Συμφωνία» στη Βάση της «Διζωνικής-Δικοινοτικής», οποιαδήποτε απομάκρυνση από την ουσία του προβλήματος, ότι το Κυπριακό είνα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις