Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αναγνώστη μου.


Όπου "κωλοφυλλάδα" βεβαίως είναι η ΠΛΑΤΕΙΑ (ο τίτλος τιμής που μας απέδωσε η αντιδήμαρχος)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παραπληροφόρησης που σου προσφέρει αυτή η κωλοφυλλάδα που κάθεσαι και διαβάζεις είναι το θέμα με τις δωροεπιταγές από τον ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

Που αυτή η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ σου είπε - άκουσον, άκουσον - ότι μοιράστηκαν χωρίς να συνεδριάσει η επιτροπή κοινωνικής πολιτικής, η παλιοξεφτιλισμένη, κίτρινη κωλοφυλλάδα και ο παιο@@@@ που την γράφει.

Εχθές στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε το θέμα ως επακόλουθο της είδησης της επόμενης ανάρτησης που θέλουμε να την παρουσιάσουμε αυτοτελώς.

Ο δήμαρχος πήρε φόρα και άρχισε την συνηθισμένη επίθεση στην Πλατεία και τον "τύπο" που την γράφει. (ΛΕΓΕ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ή ΝΤΑΒΙΑ κύριε δήμαρχε γιατί αν με αποκαλείς με χαρακτηρισμούς θα αρχίσω και γω - είμαι τέτοιος, όπως με παίζουν παίζω και εσύ μου δίνεις το δικαίωμα).

Της κωλοφυλλάδας που γράφει βλακείες σου λέει και κιτρινισμούς γιατί η διαπαραταξιακή επιτροπή κοινωνικής πολιτικής- σου λέει - δεν διαλέγει ποιος θα είναι ο αποδέκτης της όποιας βοήθειας προσφέρουν οι κοινωνικές δομές.

ΟΟΟΟΟΧΙ! Η επιτροπή είναι εκεί για το ξεκάρφωμα και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του οργίου του Κοινωνικού Παντοκοροϊδείου.

Ελέγχει απλώς τα μόρια, σου λέει για το αν θα προστεθεί ο συμπολίτης μας αιτών βοήθειας στην λίστα.
Όχι δεν εγκρίνει την βοήθεια που θα πάρει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εγκρίνει μόνο αν ο αιτών βοήθεια θα μπει στην λίστα των πιθανά δικαιούχων.

Που είναι καμιά 600αριά και πλέον άνθρωποι, σου λέει.

Όταν λοιπόν προκύπτει κάποια χορηγία - ας πούμε 30 επιταγές του ΕΥΡΙΠΙΔΗ - το ποιοι από τους 600 θα πάρουν .... το αποφασίζουν οι εργαζόμενοι (της ΜΚΟ)!!!!
ΤΩΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚ¨ΩΝ ΔΟΜΩΝ".
Της εταιρίας.

Έτσι - είπε ο δήμαρχος - ότι γινόταν πάντα και πρέπει να γίνεται και η παλιοπλατεία δεν ξέρει τι γράφει και τα κάνει αυτά γιατί αυτός ο χοντρός τύπος που την γράφει θέλει να κάνει πολιτική,

ΤΑΔΕ ΕΦΗ λοιπόν ο δήμαρχος Χαλανδρίου εχθές.

Όμως η πρόεδρος κα Μάζη, η κα Λοτσάρη και ο Δημήτρης Λέρτας δεν διόρθωσαν την ΠΛΑΤΕΙΑ αλλά τον Δήμαρχο στις τοποθετήσεις τους.

Επιβεβαιώνοντας ότι:
  •  Δεν γινόταν εξ αρχής έτσι αλλά η επιτροπή ενέκρινε τους ωφελούμενους κάθε διανομής βοήθειας.
  • Ότι η επιτροπή στο θέμα των δωροεπιταγών δεν ενέκρινε τους χορηγούμενους και όπως φαίνεται αυτό δεν έγινε πρώτη φορά όταν το έκραξε το θέμα η Πλατεία αλλά είχε και προηγούμενο (κάτι για λάδια μου είπε ο σμπίρος μου - κανονικά λάδια - ελαιόλαδα, όχι τα άλλα τα .... νεοελληνικά)..

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ που μετέχουν στην επιτροπή.

ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΥΠΟ.

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟ "ΚΩΛΛΟΦΥΛΛΑΔΑ"

ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις