Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Χειροπέδες σε πρατηριούχο καυσίμων στο Χαλάνδρι για λαθρεμπόριο καυσίμων

Για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2013 έως 26 Απριλίου 2013, προέκυψε να έχει διαθέσει στην κατανάλωση 1.853,29 λίτρα πετρέλαιο κίνησ
ης, το οποίο δεν προέκυπτε από τις αγορές του από τις εταιρείες πετρελαιοειδών

 

Συνελήφθη  από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ένας 42χρονος, ως διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, κατηγορούμενος για λαθρεμπορία υγρών καυσίμων και φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, σε φορολογικό έλεγχο που έγινε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2013 έως 26 Απριλίου 2013, προέκυψε να έχει διαθέσει στην κατανάλωση 1.853,29 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, το οποίο δεν προέκυπτε από τις αγορές του από τις εταιρείες πετρελαιοειδών.

Οι εκτιμώμενοι διαφυγόντες δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις που στερήθηκε το Δημόσιο ανέρχονται στο ποσό των 1.078,53 ευρώ. Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, προέκυψε η μη έκδοση παραστατικών πώλησης/διακίνησης συνολικής μικτής αξίας 8.026,18 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις παραβάσεις ενημερώθηκαν η αρμόδια ΔΟΥ και το αρμόδιο Τελωνείο για την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, θα συνεχιστούν οι έλεγχοι σε όλο το δίκτυο της διακίνησης των υγρών καυσίμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις