Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ!!!!

Δεν θα σου δείξουμε σήμερα σκουπίδια στους κάδους, εδώ στην ΠΛΑΤΕΙΑ!

 Ούτε τουρίστες

Δεν θα σου δείξουμε γεμάτους κάδους σκουπιδιών γιατί μέσα σε αυτούς υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που τους πετάνε σαν σκουπίδια εκείνοι που τους εκμεταλλεύτηκαν και τους εξαπάτησαν και οι εικόνες είναι σκληρές.

ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!

Σε καλούμε να είσαι στις 10.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη για να τους συμπαρασταθείς και να ζητήσεις να τους βγάλουν από τους κάδους για να μπορέσουν να τους αδειάσουνε.

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!


Σε καλούμε να σταματήσεις να είσαι ΙΔΙΩΤΗΣ, να καταλάβεις ότι όταν η φωτιά είναι στο σπίτι του γείτονα θα έρθει μετά και στο δικό σου αν δεν βοηθήσεις να σβηστεί.

Σε καλούμε να σταθείς δίπλα τους χωρίς αστερίσκους και να μην ασχοληθείς εσύ με τα σκουπίδια και τους τουρίστες όσο κρατάει η κινητοποίηση ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!


Ας σκεφτούν τους τουριστες και τα σκουπίδια εκείνοι που μας διχάζουν και μας δουλεύουν, εμάς τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους.

Σε καλούμε να σταματήσεις να φωνάζεις  ότι εσένα δεν σε νιάζει και ότι πρέπει τα σκουπιδιάρικα να αδειάσουν τους κάδους, να μαζέψουν το περιεχόμενό τους  γρήγορα και να το πάνε  στις χωματερές να τελειώνουμε!

ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ!

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου