Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Όμορφες εικαστικές δημιουργίες μικρών καλλιτεχνών απολαύσαμε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης»

 






Το Σάββατο 18 Μαΐου, η αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» φιλοξένησε τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής Παιδιών, όπου οι δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών που γέμισαν τον χώρο με χρώματα και φαντασία. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια γιορτή της παιδικής δημιουργικότητας και προσέλκυσε πλήθος κόσμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας, Μάριος Ψυχάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Γιάννης Καλαμπαλίκης, και η Σοφία Φαίδρου, μέλος της παράταξης "Δήμος μπροστά+".

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε σχετικά: «Το Σάββατο απολαύσαμε δημιουργίες μικρών καλλιτεχνών που στόλισαν την αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Είμαστε δίπλα στα παιδιά που καλλιεργούν τις εικαστικές τέχνες και με τον δικό τους τρόπο προάγουν τον πολιτισμό και την τέχνη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη δασκάλα ζωγραφικής Αργυρώ Παφίλη – Καρίμαλη, η οποία αδιάκοπα μεταλαμπαδεύει τη γνώση της ζωγραφικής τέχνης και είναι δίπλα στους μικρούς καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια».

Η έκθεση αυτή αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να παρουσιάσουν το ταλέντο τους στο κοινό. Η τοπική κοινότητα αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στην καλλιτεχνική παιδεία και τις πρωτοβουλίες που ενισχύουν την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου