Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Δήμος Μεταμόρφωσης: Ανακοίνωση – Κάλεσμα σε μουσικούς για το πρόγραμμα "Μια Μουσική Παρέα στην Πλατεία"






Ο Δήμος Μεταμόρφωσης προγραμματίζει μια σειρά συναυλιών σε περιφερειακές πλατείες της πόλης, συνεχίζοντας το επιτυχημένο θερινό πρόγραμμα "Μια Μουσική Παρέα στην Πλατεία". Το πρόγραμμα αυτό, που ξεκίνησε από ανάγκη κατά την περίοδο της πανδημίας, αγκαλιάστηκε από την πόλη, καθώς έδωσε βήμα σε πολλούς καλλιτέχνες, νέους αλλά και λιγότερο νέους. Έχοντας γίνει θεσμός, φέτος θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει, όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια, μικρής διάρκειας, ακουστικού χαρακτήρα (αισθητικής unplugged) συναυλίες, με αντίστοιχη ηχητική και φωτιστική κάλυψη. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τα τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου έως τον Σεπτέμβριο του 2024. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν σε επιλεγμένους αστικούς χώρους του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής, που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και υποστηρίζουν την αισθητική κατεύθυνση του προγράμματος.

Όσοι μουσικοί, solo καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα (duetti, trio ή quartetti έως 4 μέλη) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να υποβάλουν πρόταση έως τις 7 Ιουνίου 2024 στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης (email: politismos@metamorfossi.gov.gr), συνοδευόμενη από περιγραφή και δείγμα της δουλειάς τους (βίντεο, ηχητικό ή link).

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 213-2012997, ώρες 9:00 - 14:00.

Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το υλικό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου