Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΦΛΥΑ Δημοτική Α.Ε. Το δένδρο που καρπίζει

Ισχυρή αντίσταση προβάλλουν κατεστημένα εργολαβικά και διαφημιστικά συμφέροντα που λυμαίνονται την περιοχή, έχοντας πολιτικούς εκφραστές σε όλες τις παρατάξεις, στην λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης και το νέο πνεύμα που υπηρετεί για την επιχειρηματικότητα της αυτοδιοίκησης.

Η σταθερότητα τυ Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Ζαφειρόπουλου, η συνοχή του Δ.Σ. της εταιρίας και η καλοδεχούμενη, καλόπιστη κριτική ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ που γίνεται από δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεωνη που δεν εναντιώνονται στο εγχείρημα, απαντά στις πιέσεις και την πρωτοσέλιδη χυδαιότητα. Ανάγκη είναι πλέον η δημιουργική αντεπίθεση για την προστασία και την αύξηση των εσόδων της ΦΛΥΑ σύμφωνα με σχέδιο που έχει επεξεργαστεί το Διοικητικό της Συμβούλιο.
«Παράνομες» οι διαφημιστικές πινακίδες που διαχειρίζεται η ΦΛΥΑ και φέρνουν 400.000 ευρώ έσοδα τον χρόνο, έχοντας τηρήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες – λένε οι «ζορρό της νομιμότητας» – την ώρα που έχει γεμίσει το Χαλάνδρι αυθαίρετες διαφημιστικές κατασκευές που ο καθένας τοποθετεί όπου γουστάρει χωρίς να πληρώνει κανέναν και κάποιοι να κάνουν πως δεν τις βλέπουν
Δολοφονούν οι νόμιμες πινακίδες αλλά δεν ενοχλούν οι αυθαίρετες δηλαδή. Αν αυτό δεν είναι σκοπιμότητα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ συμφερόντων ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
«Παράνομα» και τα κυλικεία στα πάρκα, όπου έχουν αγκ αλιαστεί από τους γονείς, που τα κατακλύζουν συνοδεύοντας παιδιά που έχουν ανάγκη να βγουν λίγο από τα διαμερίσματα, γιατί ενοχλεί ο θόρυβος του πάρκου. Τι και αν ο ΓΟΚ είναι σαφής και επιτρέπει ΟΛΕΣ τις παρεμβάσεις σύμφωνα και με επίσημες γνωμοδοτήσεις ειδικών; “Νεκρά τα πάρκα” για να μην ενοχλούνται τα … ψηφαλάκια μου, λένε διάφοροι μαυρογιαλούροι.
Θυμίζουμε ότι η ΦΛΥΑ ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ποιοι έχουν θεωρήσει τα πρώτα βιβλία και στοιχεία και εκτοξεύτηκε επιχειρηματικά από το 2003. Αν ενοχλεί κάποιους ότι η πολιτική που κάποιοι δεν κατάφεραν να κατανοήσουν όταν έπρεπε, τώρα αποδίδει ας φροντίσουν να στρέψουν την δραστηριότητά τους ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και όχι στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ όσων δημιουργούν.
Αναλυτικό ρεπορτάζ - και φωτογραφικό - για να αποφασίσετε εσείς, οι νοήμονες συνδημότες μας! ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην λειτουργία της ΦΛΥΑ α.ε..
Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου