Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ – ΜΑΛΛΟΝ – ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Και ξαφνικά, εκεί που είμαστε έτοιμοι για εκτύπωση, το τηλέφωνο από τον σμπίρο μας, τινάζει τον προγραμματισμό μας στον αέρα:
Η Περιφέρεια Αττικής διαβίβασε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου - στον Δήμο Χαλανδρίου – επίσημα, με σφραγίδες και βούλες της, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με ??υποτιθέμενη?? υπογραφή του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και κορυφαίου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη με ημερομηνία ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 (!!!!!), η οποία περνά τον δήμαρχο κο Ζαφειρόπουλο και μερικούς εκ των στενότερων συνεργατών του ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ.
Ο κος Λέκκας, που θυμίζουμε ότι έγινε πριν μερικές μέρες (βλ. σχετικό άρθρο) αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, αντέδρασε έντονα,δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν γνωρίζει τίποτα, δεν αναγνωρίζει το έγγραφο και βέβαια την μονογραφή σε αυτό ως δική του, ενώ το ίδιο βράδυ επισκέφτηκε το Α.Τ. Χαλανδρίου όπου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για πλαστογραφία. Ο κος Λέκκας μας κατέθεσε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπάλληλο της Περιφέρειας κο Σαμέλη, ο οποίος διαβίβασε το έγγραφο στον Δήμο και ο οποίος του δήλωσε ότι η «καταγγελία» έφτασε στην Περιφέρεια στις 26 Ιανουάριο, ίσως μέσω ΕΛΤΑ και εκείνος όφειλε να την διαβιβάσει στον Δήμο.
Ο Δήμαρχος κος Ζαφειρόπουλος, όπως ήταν φυσικό, αντέδρασε άμεσα, προκαλώντας σειρά με στελέχη της διοίκησης, ενώ ζήτησε προς κάθε κατεύθυνση πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και κυρίως με την αποκάλυψη όποιου πραγματικά κρύβεται πίσω από το έγγραφο, στο οποίο ζήτησε γραφολογική εξέταση. Σε συνομιλία μας ο Δήμαρχος κος Ζαφειρόπουλος μας υπενθύμισε την αντίστοιχη έναρξη της προεκλογικής περιόδου το 2006 με αντίστοιχες μεθοδεύσεις - ήταν οι προσφυγές για διαχειριστικό έλεγχο στην ΦΛΥΑ που απέδειξαν αργότερα ότι ΤΙΠΟΤΑ το παράνομο δεν είχε συμβεί εκεί

- και χτυπήματα κάτω από την ζώνη και μάλιστα ενώ ήταν νωπό το πένθος του από τον θάνατο του πατέρα του Επ. Ζαφειρόπουλου.
Στα Περίεργα Σημεία της επιστολής:

1. Ο συνεργάτης του κου Ζαφειρόπουλου κος Κάππος αναφέρεται ως «Κώστας Κάππος». Ο συντάκτης της επιστολής δεν γνώριζε το όνομα του ΑΛΕΞΗ ΚΑΠΠΟΥ; Δύσκολο να το πιστέψει κανείς!

Ο κος Λέκκας πάντως το γνωρίζει, όπως και οι περισσότεροι εκ των εμπλεκομένων στον Δήμο.

2. Η διεύθυνση κατοικίας του κου Λέκκα είναι «Αφροδίτης 50»;;;; Δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ εκεί η κατοικία του κου Λέκκα. Δεν το ήξερε αυτό ο συντάκτης της επιστολής;;

3. Το έγγραφο έχει ημερομηνία Δεκεμβρίου 2008! Πώς έφτασε στην Περιφέρεια στις 26 Ιανουαρίου του 2010; Πού βολόδερνε ένα χρόνο; Ή είναι απλά ένα τυπογραφικό λάθος το 2008 και έπρεπε να είναι 2009;

4. Ο κος Λέκκας έγινε αντιδήμαρχος μερικές μέρες πριν την αποστολή της επιστολής. Υπάρχει λογικός άνθρωπος που να θεωρεί ότι αν είχε στείλει την επιστολή στις αρχές Ιανουαρίου θα είχε αποδεχτεί να γίνει αντιδήμαρχος του δημάρχου που κατήγγειλε δέκα ημέρες μετά; Δεν στέκει! Άρα ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΙΣΧΥΕΙ! Το οποίο έχει

μεγάλο ενδιαφέρον να το βρούμε ….

5. Πολλοί δικηγόροι ανακατεύονται στο θέμα. Είναι τυχαίο; Τα ερωτήματα που προκαλούνται τόσο από την ίδια την επιστολή και τα θέματα που θέτει, όσο και από την αμφισβήτησή της από τον φερόμενο ως συντάκτη της κο Λέκκα και την πιθανή απόδειξή της ως προϊόν παραποίησης ή και προβοκάτσιας είναι μεγάλα.

Και το θέμα έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία για να προλάβουμε να το διερευνήσουμε σε βάθος και να πάρουμε θέση.

Ελπίζουμε πάντως να μην δούμε αυτοδιοικητικά στελέχη από τον χώρο της κεντροαριστεράς να
εμπλέκονται στην υπόθεση, έχοντας χρησιμοποιήσει μεθόδους όπως πλαστογραφίες και  προβοκάτσιες και να αποδειχτεί ότι αλλού είναι το κέντρο της μεθόδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου