Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Γιάννης Λαδόπουλος: Να διακοπεί η κυκλοφορία αυτοκινήτων μέσα από τη νέα πλατεία


Στην πλήρη ενοποίηση της πλατείας και γενικότερα του ιστορικού κέντρου της πόλης με τον πλήρη αποκλεισμό της διέλευσης αυτοκινήτων μέσα από αυτή εμμένει με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «ΠΛΑΤΕΙΑ» ο Δρ. Ιωάννης Λαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του ΣΚΕΠΙ (Δημοτικό Ιατρείο).


Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαμε μαζί του, στο γραφείο του, στο Δημοτικό Ιατρείο, ο κος Λαδόπουλος έδειξε αποφασισμένος να εμμείνει στις απόψεις του, πού όπως ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων «… αποτελούν την προγραμματική βάση της συνεργασίας της δημοτικής μας παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ» με τον Δήμαρχο κο Ζαφειρόπουλο. «Θυμίζω…» τόνισε «… ότι στην κοινή συνέντευξη τύπου που είχαμε δώσει με τον Δήμαρχο κο Ζαφειρόπουλο όταν ανακοινώσαμε την συνεργασία μας, είχαμε αναφερθεί σε ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ της μελέτης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου, που είχε εκπονηθεί από το μελετητικό γραφείο των κων Τηλιανάκη –Σηφουνάκη η οποία ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ πλήρη ενοποίηση του ιστορικού κέντρου με αποτροπή διέλευσης ΙΧ από αυτό, υπόγειο parking στην πλατεία, ανέγερση του Δημαρχιακού Μεγάρου στο ΟΤ 30 – 25ης Μαρτίου και Βας. Γεωργίου.

«Πρόσφατα μάλιστα…» είπε ο κος Λαδόπουλος «… έθεσα το θέμα επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο (βλ. δίπλα επιστολή) όπου ο Δήμαρχος απάντησε ότι εξετάζει την δυνατότητα εφαρμογής της πρότασής μου σε συνεργασία με τον κυκλοφοριολόγο κο Νέλλα. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε την πρόταση μου υπερψήφισε και η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης,» υπογράμμισε ο κος Λαδόπουλος .

«Η πλήρης εφαρμογή της μελέτης Σηφουνάκη και η ανέγερση του κτιρίου των δημοτικών υπηρεσιών στο πρώην κτήμα Μαμόπουλου αποτελεί στρατηγικό θέμα για την πόλη μας και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί» έκλεισε την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του ο κος Λαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου