Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Οι εξελίξεις στον χώρο της Αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλανδρίου

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και κοινή είναι η διαπίστωση


ότι στο Χαλάνδρι έχει διαμορφωθεί μια πολιτικά στρεβλή κατάσταση, αφού πολλοί εκτιμούν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση

διοίκησης του δήμου πέρα από αυτή του Δημάρχου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου. Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις, κυρίως στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί το κυρίαρχο πολιτικό ρεύμα που μπορεί – αν το θελήσει – να αμφισβητήσει την μονοκρατορία Ζαφειρόπουλου.

Ο προβληματισμός και η αναζήτηση αξιόπιστης πρότασης για τον δήμο Χαλανδρίου στο ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει, όπως φαίνεται και από τα πρώτα ρεπορτάζ εφημερίδων.

Πρόσφατα σε Κυριακάτικο φύλλο (ΑΥΡΙΑΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ) αναφέρθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ αναζητά λύση ενοποίησης των δύο παρατάξεών του στο Χαλάνδρι – της επίσημης και αυτής του πρ. Γραμματέα της Τ.Ο. Νίκου Πανταζή – σε δύο πρόσωπα.

Αυτά της πρώην αντιδημάρχου κας Μιχαήλ Μαρίας και του συμπολίτη μας αντιπροέδρου του Δ.Σ.Α. Δημήτρη Βερβεσού.

Και οι δύο μας έκαναν την τιμή να φιλοξενούμε δηλώσεις τους για το θέμα σε αυτό το τεύχος.

Σε άλλο δημοσίευμα – στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακής – εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενος για την μεγάλη επιστροφή του – ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παττακός.

Η αναζήτηση για τον «εκλεκτό» που θα αμφισβητήσει το STATUS του κ. Ζαφειρόπουλου μόλις άρχισε. Και βέβαια σημαντικός παράγοντας παραμένει πάντα ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και η πιθανή ενοποίηση του Χαλανδρίου με τα Βριλήσσια, παρόλο που το ενδεχόμενο φαίνεται να απομακρύνεται, γιατί τότε και άλλοι παίκτες μπαίνουν στο κόλπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου