Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Δημήτρης Βερβεσός - Δήλωση για δημοσιεύματα που τον φέρνουν να ηγείται της αντιπολίτευσης στο Χαλάνδρι


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΒΕΒΡΕΣΟΣ


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.Α.

ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210.6833539, 6944-362487



Αγαπητέ Άγγελε,



Σε συνέχεια τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, αλλά και σε απάντηση του από 23-3-2010 τηλεομοιοτυπήματός σου επιθυμώ να μοιρασθώ μαζί σου αλλά και με τους αναγνώστες της έγκριτης εφημερίδας σου τις πιο κάτω σκέψεις μου:

Η κρίση σε μια όποια δημοτική παράταξη ενός μεγάλου Δήμου, όπως τέτοια είναι του Δήμου Χαλανδρίου, και δη με μια μακρά προϊστορία στη διαχείριση των κοινών υποθέσεων του Δήμου, για πολλά χρόνια, αλλά και με ευρεία δημοτική βάση στο δημοκρατικό κόσμο του Χαλανδρίου, δεν οφείλεται αποκλειστικά στην ηγετική της ομάδα, αλλά αποτελεί συνολικό θέμα στρατηγικής και προσανατολισμού.

Βέβαια σε μια εποχή γενικότερης κρίσης ουχί μόνο οικονομικής, αλλά και κυρίως αξιών ή ανάδειξη των προσωπικών στρατηγικών και ιδιαιτεροτήτων διαδραματίζει ένα πιο καθοριστικό ρόλο στην πορεία των εξελίξεων, όσο εξασθενούν τα πολιτικοϊδεολογικά προτάγματα.

Είναι προφανές ότι ενόψει ευρύτερων συγχωνεύσεων Δήμων, που θα λάβουν χώρα μέσω του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», πολλά πράγματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλάζουν, και οι πολιτικές δράσεις, πρέπει να επανακαθοριστούν και να επανεξεταστούν. Στα πλαίσια αυτά χρειάζονται νέες αντιλήψεις να εκφράσουν τη διευρυμένη βάση του νέου εκλογικού σώματος.

Οι ηγέτες στις παρατάξεις αναδεικνύονται μέσα από τη συλλογική δράση αυτών και τις δημοκρατικά θεσπισμένες διαδικασίες τους. Μέχρι σήμερα δεν έχει αναπτυχθεί καμία σχετική πρωτοβουλία, πέραν από ιδιαίτερα τιμητικές για μένα προσωπικές κρούσεις από διακεκριμένους συν-δημότες μας. Εγώ όμως έχω διαπαιδαγωγηθεί να λειτουργώ στα πλαίσια συλλογικοτήτων και να σέβομαι θεσμούς και δημοκρατικές διαδικασίες.

Μετά τιμής

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Δημήτρης Κ. Βερβεσός

Δικηγόρος Αντιπρόεδρος Δ.Σ.Α.



Υ.Γ. : Δημοσιεύματα αντίστοιχα και δη εφημερίδων ευρύτερης κυκλοφορίας είχαν δει το φως της δημοσιότητας και πριν τις τελευταίες εκλογές στο Δήμο Χαλανδρίου χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν(!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου