Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι για το τελευταίο έτος της δημαρχιακής περιόδου, από τον τελευταίο Δήμαρχο της πόλης του Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Του χρόνου τους αντιδημάρχους του νέου δήμου – που το πιθανότερο είναι να ονομαστεί Δήμος Φλύας θα ορίσει ο πρώτος Δήμαρχος του νέου Δήμου.



Χαλάνδρι, 15 Ιανουαρίου 2010

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος επέλεξε τους νέους αντιδημάρχους για την περίοδο 4/1/2010 έως 31/12/2010.

Συγκεκριμένα οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι :

• Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Συγκοινωνίας, παρέμεινε ο κ. Ανδριανάκης Μύρων ο οποίος ορίστηκε και αναπληρωτής δήμαρχος.

• Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, ο κ. Ζανιδάκης Κωνσταντίνος στη θέση της κ. Μπασιάκου Περσεφόνης – Ευαγγελίας.

• Αντιδήμαρχος Πόλεως, Δημοτικής Αστυνομίας και αρμόδιος για θέματα αδέσποτων και Αθιγγάνων, παρέμεινε ο κ. Συρμάνογλου Παντελής.

• Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Νεότητας, Παιδείας και Αθλητισμού ο κ. Λέκκας Βαγγέλης στη θέση του κ. Νόμπελη Ζαχαρία.

• Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και αρμόδιος για το Νεκροταφείο, ο κ. Κόσσυβας Μιχάλης στη θέση του κ. Βάσιου Παναγιώτη.



Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους απελθόντες αντιδημάρχους, κ.κ. Μπασιάκου Περσεφόνη – Ευαγγελία, Νόμπελη Ζαχαρία, Βάσιο Παναγιώτη, για το εξαιρετικό και πολύτιμο έργο που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας τους με μοναδικό πάντα γνώμονα, την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών της πόλης του Χαλανδρίου. Επίσης εύχεται στους νέους αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι και παραμένουν υψηλοί, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δημοτών της πόλης μας .







ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩ ΠΑΛΙΟΥΡΑ.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ στην θέση της.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Την αντικατάσταση των δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» προβλέπει η συμφωνία συγκρότησής της. Έτσι την θέση των σημερινών οι δημοτικών συμβούλων κ.κ. Καλομοίρη Γρηγόρη και Ανδριτσόπουλου Κώστα, προβλέπετε να πάρουν η κα Σμαραγδή και ο κος Γερολυμάτος. Βέβαια ο επικεφαλής της παράταξης κος Λιερός, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία δεν ήταν απόλυτα κατηγορηματικός για τον χρόνο της αλλαγής των δημοτικών συμβούλων. Εμείς θυμίζουμε ότι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ήταν οι κ.κ. Λιερός Γιώργος και Σίμος Ρούσσος οι οποίοι έδωσαν πέρισυ την θέση τους στους δύο επιλαχόντες ίνα εκπληρωθεί το αριστερό ρηθέν «τα πρόσωπα δεν παίζουν ρόλο». Μένει να αποδειχτεί στην πράξη σύντροφοι ….

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την ομάδα φαίνεται ότι βρίσκεται η διοίκηση της Α.Ε. Χαλανδρίου σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες. Στην ιστορική ομάδα της πόλης μας που βολοδέρνει χρόνια μεταξύ Α και Β κατηγορίας ΕΠΣΑ, παρά τους μεγάλους παίκτες που έχει αναδείξει, δεν ευδοκίμησε το πείραμα ΔΟΥΚΑ και η διοίκηση της ομάδας έβαλε μπροστά το plan b που οδηγεί την πράσινη τοπική ομάδα στην αγκαλιά του μεγάλου των Αθηνών. Ο πρόεδρος της ΑΕΧ Δημήτρης Γεωργίου και ο Σταύρος Αλεξόπουλος που έχει βάλει πολύ ενέργεια στην ομάδα δείχνουν αισιόδοξοι ότι η συμφωνία δεν είναι μακριά. Όλοι οι Χαλανδραίοι ζούμε με το όνειρο να ξαναδούμε την Α.Ε.Χ. σε μια Εθνική κατηγορία, όπως τότε που μεσουρανούσε στην Β Εθνική και στηρίζουμε πάντα με όλες μας τις μικρές δυνάμεις την ομάδα. Τώρα αν αυτό περιλαμβάνει και το τριφύλλι στο στήθος – τι να κάνουμε και εμείς οι γάβροι; Για το καλό της Α.Ε.Χ. να το καταπιούμε. Και βέβαια αν επιτευχθεί η συμφωνία ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι καλό για την ΑΕΧ.

ΦΛΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Μετά την ολοκλήρωση της προμελέτης που εκπονήθηκε από την φΛΥΑ και εγκρίθηκε από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με πολύ γρήγορες διαδικασίες και απόλυτη διαφάνεια, το Δ.Σ. της ΦΛΥΑ ξεκίνησε την διαδικασία εκπόνησης επιχειρησιακού σχεδίου, που θα αναδείξει τις δυνατότητες που παρέχονται επενδυτικά για την καλύτερη αξιοποίηση ενός περιουσιακού σχεδίου του δήμου με στρατηγικό χαρακτήρα. Η προκύρηξη της μελέτης και οι επιτροπές διαγωνισμού και αξιολόγησης εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από το Δ.Σ. της ΦΛΥΑ, ενώ διεξήχθη ο διαγωνισμός την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Ο Διαγωνισμός κατοχυρώθηκε στην γνωστή και έγκυρη εταιρία REDEPLAN A.E. η οποία ήδη ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στα σενάρια που θα παρουσιαστούν στον Δήμο για να ληφθούν οι αποφάσεις που θα διασφαλίσουν την άριστη αξιοποίηση του ακινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου